Το Facebook πλέον σας βοηθάει να βρείτε δωρεάν wifi
9532
post-template-default,single,single-post,postid-9532,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.1.6,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9726

Το Facebook πλέον σας βοηθάει να βρείτε δωρεάν wifi

Facebook can now tell you where to find the nearest wifi.

Το Facebook πλέον σας βοηθάει να βρείτε δωρεάν wifi

Το Facebook μπορεί πλέον να σας πει πού να βρείτε το πλησιέστερο WiFi.

Η εταιρεία ξεκινά το Find Wi-Fi σε συσκευές iPhone και Android σε όλο τον κόσμο. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τοποθεσίες που έχουν δωρεάν ή δημόσιο διαδίκτυο βάσει των τοποθεσιών τους.
“Ξεκινήσαμε να βρούμε Wi-Fi σε μια χούφτα χώρες το περασμένο έτος και βρήκαμε ότι δεν είναι μόνο χρήσιμο για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν ή είναι εν κινήσει, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σε περιοχές όπου τα κυψελοειδή δεδομένα είναι λιγοστά”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook σε μια δημοσίευση στο blog.
Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, χρειάζεστε πρόσβαση σε δεδομένα. Για να προβάλετε τα διαθέσιμα hotspot wifi στην περιοχή σας, πατήστε την καρτέλα “Περισσότερα” στην εφαρμογή Facebook και μεταβείτε στην “Εύρεση Wi-Fi”. (Το Facebook τραβά τις δημόσιες πληροφορίες wifi από τις σελίδες των επιχειρήσεων – αυτό σημαίνει ότι θα σας δείξει μόνο ότι ένα μέρος έχει δημόσιο wifi αν η επιχείρηση το έχει μοιραστεί αυτό με το Facebook.)

Η εύρεση του Wi-Fi απαιτεί να ενεργοποιήσετε το Ιστορικό τοποθεσίας. Όταν είναι ενεργοποιημένη, προσθέτει τακτικά την τοποθεσία σας στο αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων στο Facebook, ακόμη και αν δεν βρίσκεστε στην εφαρμογή.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν συνδέεστε σε δημόσιο διαδίκτυο. Ένας χάκερ θα μπορούσε να παρακολουθήσει την κυκλοφορία του καθενός.
Βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε μόνο δεδομένα μέσω συνδέσεων SSL (που σημαίνει “https”). Μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάτι σαν το HTTPS Everywhere για βοήθεια. Επίσης, ένα VPN μπορεί να αποκρύψει την περιήγησή σας από αδιάκριτα μάτια, οπότε αν κάποιος κατασκοπεύει την κυκλοφορία σας σε ένα κατάστημα καφέ, θα βλέπει κρυπτογραφημένα δεδομένα.