Το Google Photos γίνεται πιο έξυπνο για την κοινή χρήση, μπορεί να κάνει πλέον βιβλία
9451
post-template-default,single,single-post,postid-9451,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.1.6,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9726

Το Google Photos γίνεται πιο έξυπνο για την κοινή χρήση, μπορεί να κάνει πλέον βιβλία

google photos becomes smarter

Το Google Photos γίνεται πιο έξυπνο για την κοινή χρήση, μπορεί να κάνει πλέον βιβλία

Οι νέες λειτουργίες του Google Photos είναι ένα δώρο για οποιονδήποτε διαχειρίζεται πάρα πολλές φωτογραφίες χωρίς χρόνο να το μοιραστεί.

Η υπηρεσία Google Photos αποκτά νέες δυνατότητες κοινής χρήσης και εκτύπωσης, στη μεγαλύτερη αναβάθμιση της υπηρεσίας φωτο-αποθήκευσης από τότε που ξεκίνησε, πριν από δύο χρόνια.

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε τυπωμένα βιβλία φωτογραφιών, να μοιραστείτε αυτόματα κάποιες ή όλες τις φωτογραφίες και να λάβετε αυτοματοποιημένες προτάσεις σχετικά με το τι να μοιραστείτε και με ποιόν, βασιζόμενο σε ενδείξεις όπως ανίχνευση θέσης και προσώπου.

Οι νέες προτεινόμενες δυνατότητες κοινής χρήσης και συνδεδεμένων βιβλιοθηκών ξεκίνησαν σε παγκόσμιο επίπεδο την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Ξεκινώντας το 2015, η Google (GOOG) Photos ήταν ένα μοναδικό χτύπημα από την εταιρεία. Περισσότεροι από 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google Photos κάθε μήνα και υποστηρίζουν 1,2 δισεκατομμύρια φωτογραφίες την ημέρα, σύμφωνα με τον Aravind Krishnaswamy, επικεφαλής της μηχανικής των Google Photos.

Η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση για συμπιεσμένες φωτογραφίες και μια πληρωμένη επιλογή για αρχεία πλήρους μεγέθους. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την επιλογή των εικόνων που πρέπει να διατηρήσουν ή να διαγράψουν – ένα σχεδόν αδύνατο καθήκον στην εποχή της συνεχούς φωτογραφίας των smartphone.

Τα τρία νεότερα χαρακτηριστικά.

Κοινόχρηστες βιβλιοθήκες: Η νέα λειτουργία κοινόχρηστων βιβλιοθηκών σάς επιτρέπει να συνδέσετε το λογαριασμό σας με ένα άλλο άτομο, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες σας αμέσως μετά τη μεταφόρτωσή τους. Μπορείτε να επιλέξετε να μοιράζεστε αυτόματα όλα ή μόνο φωτογραφίες συγκεκριμένων ατόμων, όπως τα παιδιά σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τμήματα του παρελθόντος σας ιδιωτικά, μπορείτε να επιλέξετε να μοιράζεστε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί μετά από μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κοινή χρήση με αναγνώριση προσώπου: Μια νέα ενότητα Κοινής χρήσης θα δημιουργήσει αυτόματα μια συλλογή φωτογραφιών, όπως για παράδειγμα από ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο, και θα προτείνει στους χρήστες να τις μοιραστούν με βάση την αναγνώριση προσώπου. Μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους φωτογραφίες από την ίδια εκδήλωση στο άλμπουμ.

Εκτύπωση: Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης βιβλίων. Μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες για βιβλίο hardcover ή softcover ή να επιλέξετε ένα υπάρχον άλμπουμ και να αφήσετε τους αλγορίθμους της Google να επιλέξουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Αργότερα φέτος, η Google θα αρχίσει να προτείνει τα βιβλία αυτόματα με βάση εκδηλώσεις όπως πρόσφατες διακοπές ή θέματα όπως μια συλλογή παιδικών σχεδίων.