Τα Broadcast Channels έρχονται σε Facebook και Messenger
10072
post-template-default,single,single-post,postid-10072,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9726
 

Τα Broadcast Channels έρχονται σε Facebook και Messenger

Τα Broadcast Channels έρχονται σε Facebook και Messenger

Τα Broadcast Channels έρχονται στο Facebook και το Messenger τις επόμενες εβδομάδες.

Τα άτομα που διαχειρίζονται Σελίδες Facebook μπορούν να ξεκινήσουν να μεταδίδουν μέσω καναλιών ως έναν τρόπο να αλληλεπιδρούν πιο βαθιά με τους ακόλουθούς τους.
Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στα κανάλια μετάδοσης (Broadcast Channels) για να είναι ενημερωμένος για τα πιο πρόσφατα από τις αγαπημένες του Σελίδες και να εμβαθύνει στα θέματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι φέρνουμε κανάλια μετάδοσης (broadcast channels) στο Facebook και το Messenger. Τα κανάλια εκπομπής είναι ένα δημόσιο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων για τις Σελίδες στο Facebook. Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ισχυρό σύνολο εργαλείων του Facebook που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διαχειριστές της Σελίδας, όπως οι διαφημιστές και τα δημόσια πρόσωπα, για να προσεγγίσουν άμεσα και να αλληλεπιδρούν περαιτέρω με τις κοινότητές τους. Τα κανάλια εκπομπής δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους ακόλουθους να αισθάνονται ακόμα πιο συνδεδεμένοι και να “βουτήξουν” βαθύτερα στα πράγματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Οι διαχειριστές των Σελίδων μπορούν να χρησιμοποιούν λειτουργίες του καναλιού μετάδοσης, όπως δημοσκοπήσεις, για να λαμβάνουν άμεσα σχόλια από την κοινότητά τους, να στέλνουν παρασκηνιακές φωτογραφίες ή βίντεο και να χρησιμοποιούν φωνητικές σημειώσεις για πιο αυθεντική έκφραση.

Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζουμε την ικανότητα των Σελίδων να δημιουργούν κανάλια μετάδοσης και αναμένουμε να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Οποιοσδήποτε στο Facebook μπορεί να εγγραφεί σε αυτά τα κανάλια μετάδοσης για να παραμένει ενημερωμένος από τις αγαπημένες του Σελίδες.

Πως δουλεύει:

Εάν διαχειρίζεστε μια Σελίδα στο Facebook όπου υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια μετάδοσης, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κανάλι απευθείας από τη Σελίδα σας. Διαφορετικά, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής και θα ειδοποιηθείτε όταν η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε εσάς.
Μόλις δημιουργηθεί το κανάλι εκπομπής και σταλεί το πρώτο μήνυμα, οι ακόλουθοι αυτής της Σελίδας θα λάβουν μια ειδοποίηση για να εγγραφούν στο κανάλι. Μόνο ο δημιουργός του καναλιού μπορεί να στέλνει μηνύματα, αλλά οι ακόλουθοι του καναλιού μπορούν να αντιδρούν σε μηνύματα και να ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε κανάλια εκπομπής από το προφίλ της αγαπημένης σας Σελίδας στο Facebook και να δείτε αυτά στα οποία συμμετέχετε στη λίστα συνομιλιών σας. Μόλις εγγραφείτε στο κανάλι, θα αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν δημοσιεύεται περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων πατώντας το εικονίδιο “σίγαση” στην επάνω δεξιά γωνία του νήματος του καναλιού.

ΠΗΓΗ: ΜΕΤΑ